Pienryhmäharjoittelu

Kun treenaajat ovat motivoituneita, he palaavat harjoittelun pariin. Pienryhmäharjoittelu motivoi yhteenkuuluvuuden, vastuullisuuden ja energian kautta. Se on tehokas tapa innostaa ja aktivoida treenaajia kaikilla kuntosaleilla. 

Life Fitness Synrgy360 Exercisers
Life Fitness Synrgy360 Exercisers

SYNRGY360-JÄRJESTELMÄ

Mullistava ryhmäharjoittelujärjestelmä, joka on suunniteltu luomaan mieleenpainuvia kokemuksia kaikille treenaajille. Useat laitekokoonpanot ja lisävarustevaihtoehdot luovat lähes rajattomia harjoittelumahdollisuuksia.

Life Fitness Outdoor Synrgy 360 Bluesky Group Training

SYNRGY BLUESKY -HARJOITUSJÄRJESTELMÄ

Vaihtoehto sisäryhmäharjoittelulle, joka vie harjoittelun raittiiseen ulkoilmaan. Monipuoliset harjoitusasemat sopivat kaikille treenaajille. Niiden ansiosta SYNRGY BlueSky -yksikköjä voidaan käyttää ryhmäharjoitusalueina tai pienempinä asemina juoksupolun laidalla tai puistossa.

Hammer Strength HD Elite Gym Productonly

HD ELITE -TELINEET

Juuri niin vankka ja lujatekoinen kuin treenaajat odottavatkin Hammer Strengthin olevan. Harjoittelu HD Elite -telineillä sopii treenaajille, jotka haluavat nostaa pienryhmäharjoitustensa intensiteettiä.

Hammer Strength HD Athletic Accessories Half Rack Combo

HD ATHLETIC -TELINEET JA -LAITTEET

Modulaarisuuden ansiosta yksilöllinen ja innostava pienryhmäharjoittelualue on kaikkien kuntosalien rakennettavissa.

Life Fitness Selectorized Circuit

CIRCUIT-SARJA

Koska Circuit-sarjan laitteissa ei tarvita aloitussäätöjä ja niissä on intuitiiviset painikesäätimet, sarja soveltuu erinomaisesti voimaharjoittelun aloittamiseen. Se on myös loistava valinta kuntopiiriharjoitteluun. 

Circuit-sarja sopii täydellisesti aktiivisten ikäihmisten yhteisöille, aloitteleville treenaajille tai henkilöille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja tehokasta voimaharjoittelumenetelmää.

Life Fitness GX Series With Synrgy r4

GX

GX-sarja tarjoaa kaksi tehokasta kestävyystreenivaihtoehtoa ryhmille.

Lifecycle GX -kuntopyörä on laadukas, biomekaanisesti viimeistelty ryhmäkuntopyörä, jonka hienosäädöt tekevät siitä lähes kaikille käyttäjille sopivan.

Row GX Trainer -laitteessa on säädettävä Fluid Technology -vastus koko kehon harjoitteluun. Se sopii täydellisesti ryhmäharjoitteluun tai SYNRGY360- tai HD Elite -järjestelmän täydennykseksi.

Life Fitness Spinning Sisäpyörät

Powered by ICG

Luo äärimmäinen sisäpyöräily kokemus. Useita palkintoja voittaneissa huipputasoisissa spinningpyörissä yhdistyy uniikki silmiä hivelevä muotoilu sekä digitaalinen kokemus. Vertaansa vailla oleva säädettävyys mahdollistaa yksilöllisen ja miellyttävän käyttökokemuksen sekä harjoituksen. 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?