Lifecyclen  kuntopyörät

Life Fitnessin historia alkaa ensimmäisestä sähköisestä kuntopyörästä, joka luotiin yli 45 vuotta sitten. Lifecyclen kuntopyörä ei ole lakannut kehittymästä. Kaupallisille kuntosaleille tarkoitettu pystyasentoinen kuntopyörä simuloi maantiepyörän selässä oloa. Siinä on biomekaanisesti oikea asento jaloille, mikä vähentää polviin ja niveliin kohdistuvaa rasitusta ja tarjoaa miellyttävän pyöräilykokemuksen.

Life Fitness Gym Elevation Featuring Upright

ELEVATION-SARJAN LIFECYCLE-KUNTOPYÖRÄ

Tässä laadukkaassa paikallaan olevassa kuntopyörässä yhdistyy mukavuus kolmeen konsolivaihtoehtoon, jotka tarjoavat mukaansa tempaavaa teknologiaa. Internet-yhteyden aikana konsolit antavat yksityiskohtaisia tuotetietoja, mikä on korvaamaton laitehallinnan työkalu.

Life Fitness Augies Quest

INTEGRITY-SARJAN AUGIE'S QUEST LIFECYCLE-KUNTOPYÖRÄ

Limited Edition Augie’s Quest Lifecycle® Upright -kuntopyörä on kunnianosoitus Life Fitnessin perustajajäsenelle Augie Nietolle, joka toi Lifecycle-kuntopyörät markkinoille.

Life Fitness Gym Integrity Featuring Uprights

INTEGRITY-SARJAN LIFECYCLE-KUNTOPYÖRÄ

Omatehoinen Integrity-sarja kestää kuntosalin kiireisimmätkin päivät. Saatavana langattomalla internet-yhteydellä, joka mahdollistaa laitteen hallinnan ja ennalta ehkäisevät  huoltotoimet LFconnect.com

-yritysportaalin kautta

Life Fitness Gym Activate Featuring Uprights

ACTIVATE-SARJAN LIFECYCLE-KUNTOPYÖRÄ

Tukeva rakenne ja intuitiivinen konsoli tekevät harjoittelusta helppoa niin vasta-alkajille kuin säännöllisesti treenaavillekin. Tämä omatehoinen kuntopyörä on tyylikäs ja kestävä. Se on kilpailuvaltti mille tahansa kuntokeskukselle. Se tarjoaa myös arvokasta käyttötietoa LFconnect.com-portaalin kautta.

Life Fitness Gym Integrity Featuring Lifecycle GX

LIFECYCLE GX -KUNTOPYÖRÄ

Lifecycle GX -kuntopyörä määrittää ryhmäpyöräilyn uudelleen. Huomiota herättävä ulkonäkö, ergonominen ohjaustanko ja istuimen rakenne sekä lähes rajattomat säätömahdollisuudet varmistavat miellyttävän pyöräilykokemuksen monenlaisille käyttäjille. 

LIFE FITNESS SPINNING SISÄPYÖRÄT

POWERED BY ICG

Life Fitness spinning sisäpyöräily sarja sisältää neljä mallia ICG®: IC4, IC5, IC6 sekä edistyksellinen ja useasti palkittu lippulaiva tuote IC7.  Sarjassa yhdistyy uniikki muotoilu ja huippuunsa hiottu tekniikkna. Tuotteet tarjoavat täysin uudenlaisen sisäpyöräilykokemuksen,  Coach By Color® intensity guide, WattRate® Power Meter sekä pyörien yhdisteltävyys ulkoisiin laitteisiin luovat kannustavan ja asiakkaan sitouttavan kokemuksen.

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?