Image: 
Life Fitness New Integrity Series
Body: 

LUOTETTAVA TYÖHEVONEN ON NYT ENTISTÄKIN PAREMPI

Arvostettu omaisuus. Laatutyön tulos, joka kestää ympäristönsä tuomat rasitukset päivästä toiseen. Integrity-sarja muotoutui kahden vuosikymmenen aikaisen luotettavan käytön sekä miljoonien askelten ja poljinkierrosten seurauksena.

Body: 

Integrity-sarja on aiempaa vahvempi ja virtaviivaisempi, mutta se on säilyttänyt aidon ja alkuperäisen Life Fitness -työhevosen hengen.

Body: 

SUUNNITTELU

Body: 

Nykyaikainen. Yksinkertainen. Virtaviivainen.

Jatkuvat innovaatiot ja kehitys takaavat, että tämä kestävyysharjoittelulaitteisto pysyy maailmanlaajuisesti luotettavana kuntokeskuksien suosikkivälineenä.

Body: 

Toiminnalliset parannukset

Image: 
Life Fitness New Integrity Series

Title: 
PARANNETTU KUNTOILUKOKEMUS

Body: 

Juoksumaton paranneltu ylävartalon liikkumavapaus, crosstrainerin polvien liikealueen suurentaminen sekä noja- sekä pystyasentoisten pyörien parannetut poljin- ja istuinmuotoilut lisäävät kuntoilun mukavuutta ja houkuttelevuutta.

Image: 
Life Fitness New Integrity Series

Title: 
YHTEYS

Body: 

Langaton yhteys mahdollistaa ohjelmiston päivitykset, helpon välinehallinnan ja pääsyn proaktiiviseen LFconnect Protect -laitteistohallintaan. Kuntoilijat voivat muodostaa NFC- ja Bluetooth®-yhteyden.

Image: 
Life Fitness New Integrity Series

Title: 
HUOLLON HELPPOUS

Body: 

Vankka rakenne vaatii kuitenkin säännöllistä ylläpitoa. Pikakiinnityssuojat mahdollistavat helpon pääsyn laitteen sisälle sekä yksinkertaisen huollettavuuden.

Body: 

Muotoilun parannukset

Image: 
Life Fitness Venting on Integrity Treadmill

Title: 
RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETUT VENTTIILIT

Body: 

Kiillotetut yksityiskohdat ruostumattomasta teräksestä

Image: 
Life Fitness New Integrity Series

Title: 
NYKYAIKAINEN TYYLI

Body: 

Virtaviivaisella muotoilulla luodaan kutsuva ja johdonmukainen ilme, joka on sekä esteettisesti miellyttävä että toiminnallisesti käytännöllinen

Image: 
Life Fitness Premium design on Integrity Treadmill

Title: 
KORKEALUOKKAINEN VIIMEISTELY

Body: 

Kemikaaleja, tahroja ja ruostumista hylkivä maali

Body: 

Konsolikokemus

Body: 

Vetoava ja helppokäyttöinen

Uudelleen suunniteltu tarjoamaan miellyttäviä kokemuksia kaikille kuntoilijoille. Valitse joko edistyksellinen Integrity X -konsoli tai yksinkertainen Integrity C -konsoli. Pidä kuntokeskuksesi kuntoilijoiden suosiossa.

Image: 
Life Fitness Integrity X Console
Body: 
Integrity X -konsoli
Tarjoaa siistin ilmeen ja helppokäyttöisen 7-tuumaisen kosketusnäytön. Edistynyt mutta helppokäyttöinen malli, jonka kuntoilusarjat kuin myös Bluetooth®- ja NFC-yhteys pitävät kuntoilijoiden mielenkiinnon yllä.
Image: 
Life Fitness Integrity C Console
Body: 
Integrity C -konsoli
Yksinkertainen valinta helppoa kokemusta etsiville aktiivisille treenaajille. Suurikokoinen LED-näyttö ja suoraviivainen esitystapa tekevät laitteen käytöstä helppoa.
Body: 

PERINTÖ

Body: 

Integrityn alkuperä

Integrity-sarjan juuret ovat yli 20 vuoden mittaisessa kestävyydessä ja innovaatioissa.

Image: 
Life Fitness Integrity Treadmill Transition
Body: 

Alan johtavat insinöörit ja teolliset muotoilijat ovat kartoittaneet ominaisuudet ja toiminnot jotka mahdollistavat tasaisen, vangitsevan ja muuntautumiskykyisen kuntoilukokemuksen. Yhdistämällä Life Fitness -kulttuurille tyypillisen luotettavuuden ja innovaatiot kuntoilijoiden antamiin näkökulmiin Integrity-sarjan juoksumatto näyttää nyt, mistä puusta se on veistetty.

 

 

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?