Life Fitness New Integrity Series

LUOTETTAVA TYÖHEVONEN ON NYT ENTISTÄKIN PAREMPI

Arvostettu omaisuus. Laatutyön tulos, joka kestää ympäristönsä tuomat rasitukset päivästä toiseen. Integrity-sarja muotoutui kahden vuosikymmenen aikaisen luotettavan käytön sekä miljoonien askelten ja poljinkierrosten seurauksena.

Integrity-sarja on aiempaa vahvempi ja virtaviivaisempi, mutta se on säilyttänyt aidon ja alkuperäisen Life Fitness -työhevosen hengen.

SUUNNITTELU

Nykyaikainen. Yksinkertainen. Virtaviivainen.

Jatkuvat innovaatiot ja kehitys takaavat, että tämä kestävyysharjoittelulaitteisto pysyy maailmanlaajuisesti luotettavana kuntokeskuksien suosikkivälineenä.

Toiminnalliset parannukset

Life Fitness New Integrity Series

PARANNETTU KUNTOILUKOKEMUS

Juoksumaton paranneltu ylävartalon liikkumavapaus, crosstrainerin polvien liikealueen suurentaminen sekä noja- sekä pystyasentoisten pyörien parannetut poljin- ja istuinmuotoilut lisäävät kuntoilun mukavuutta ja houkuttelevuutta.

Life Fitness New Integrity Series

YHTEYS

Langaton yhteys mahdollistaa ohjelmiston päivitykset, helpon välinehallinnan ja pääsyn proaktiiviseen LFconnect Protect -laitteistohallintaan. Kuntoilijat voivat muodostaa NFC- ja Bluetooth®-yhteyden.

Life Fitness New Integrity Series

HUOLLON HELPPOUS

Vankka rakenne vaatii kuitenkin säännöllistä ylläpitoa. Pikakiinnityssuojat mahdollistavat helpon pääsyn laitteen sisälle sekä yksinkertaisen huollettavuuden.

Muotoilun parannukset

Life Fitness Venting on Integrity Treadmill

RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETUT VENTTIILIT

Kiillotetut yksityiskohdat ruostumattomasta teräksestä

Life Fitness New Integrity Series

NYKYAIKAINEN TYYLI

Virtaviivaisella muotoilulla luodaan kutsuva ja johdonmukainen ilme, joka on sekä esteettisesti miellyttävä että toiminnallisesti käytännöllinen

Life Fitness Premium design on Integrity Treadmill

KORKEALUOKKAINEN VIIMEISTELY

Kemikaaleja, tahroja ja ruostumista hylkivä maali

Konsolikokemus

Vetoava ja helppokäyttöinen

Uudelleen suunniteltu tarjoamaan miellyttäviä kokemuksia kaikille kuntoilijoille. Valitse joko edistyksellinen Integrity X -konsoli tai yksinkertainen Integrity C -konsoli. Pidä kuntokeskuksesi kuntoilijoiden suosiossa.

Life Fitness Integrity X Console
Integrity X -konsoli
Tarjoaa siistin ilmeen ja helppokäyttöisen 7-tuumaisen kosketusnäytön. Edistynyt mutta helppokäyttöinen malli, jonka kuntoilusarjat kuin myös Bluetooth®- ja NFC-yhteys pitävät kuntoilijoiden mielenkiinnon yllä.
Life Fitness Integrity C Console
Integrity C -konsoli
Yksinkertainen valinta helppoa kokemusta etsiville aktiivisille treenaajille. Suurikokoinen LED-näyttö ja suoraviivainen esitystapa tekevät laitteen käytöstä helppoa.

PERINTÖ

Integrityn alkuperä

Integrity-sarjan juuret ovat yli 20 vuoden mittaisessa kestävyydessä ja innovaatioissa.

Life Fitness Integrity Treadmill Transition

Alan johtavat insinöörit ja teolliset muotoilijat ovat kartoittaneet ominaisuudet ja toiminnot jotka mahdollistavat tasaisen, vangitsevan ja muuntautumiskykyisen kuntoilukokemuksen. Yhdistämällä Life Fitness -kulttuurille tyypillisen luotettavuuden ja innovaatiot kuntoilijoiden antamiin näkökulmiin Integrity-sarjan juoksumatto näyttää nyt, mistä puusta se on veistetty.

 

 

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?