LIIKUNNAN PALAUTTAMINEN TYÖHÖN 

IM Offering

LIFE FITNESS -YHTIÖ

Life Fitness® -yhtiön jalanjäljissä biomekaniikan ja liikkeen vaikutusta ihmisen kehoon koskevan tutkimuksen alalla kulkeva InMovement® tuo liikunnan takaisin toimistoon tervettä toimintaa ja tuottavuutta yhdistelevien työkalujen ja palvelujen avulla. 

Productive Icon

TUOTTOISAA HYVINVOINTIA

Työpaikkojen ongelmana on pitkittynyt istuminen, joka vaikuttaa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiimme. InMovement yhdistää terveelliset tavat tuottavuuteen tavalla, joka johtaa mielialan paranemiseen, energian lisääntymiseen ja yleiskunnon paranemiseen – kutsumme sitä tuottoisaksi hyvinvoinniksi.

Worktools Icon

TYÖKALUT
 

InMovement on ainoa yritys, joka on omistautunut työn ja liikkeen yhdistävien tuotteiden kehittämiseen. Life Fitness toimittamat InMovement™-juoksumattotyöpöytä ja korkeussäädettävien työpöytien Elevate Desktop™-sarja ovat vasta työpistekehityksen alkua. 

Services Icon

PALVELUT
 

InMovementin asiakastukitiimi auttaa yrityksiä siirtymisessä aktivoiduksi työpaikaksi.  Uudet työkalut optimoidaan räätälöidyn suunnitelman mukaisesti, jotta varmistetaan, että toimistoosi saadaan aikaan ympäristö ja kulttuuri, joita tarvitaan tuottoisan hyvinvoinnin asettamiseen etusijalle.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?