Icon: 
Body: 

LIIKUNNAN PALAUTTAMINEN TYÖHÖN 

Image: 
IM Offering
Body: 

LIFE FITNESS -YHTIÖ

Life Fitness® -yhtiön jalanjäljissä biomekaniikan ja liikkeen vaikutusta ihmisen kehoon koskevan tutkimuksen alalla kulkeva InMovement® tuo liikunnan takaisin toimistoon tervettä toimintaa ja tuottavuutta yhdistelevien työkalujen ja palvelujen avulla. 

Icon: 
Productive Icon
Body: 

TUOTTOISAA HYVINVOINTIA

Työpaikkojen ongelmana on pitkittynyt istuminen, joka vaikuttaa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiimme. InMovement yhdistää terveelliset tavat tuottavuuteen tavalla, joka johtaa mielialan paranemiseen, energian lisääntymiseen ja yleiskunnon paranemiseen – kutsumme sitä tuottoisaksi hyvinvoinniksi.

Icon: 
Worktools Icon
Body: 

TYÖKALUT
 

InMovement on ainoa yritys, joka on omistautunut työn ja liikkeen yhdistävien tuotteiden kehittämiseen. Life Fitness toimittamat InMovement™-juoksumattotyöpöytä ja korkeussäädettävien työpöytien Elevate Desktop™-sarja ovat vasta työpistekehityksen alkua. 

Icon: 
Services Icon
Body: 

PALVELUT
 

InMovementin asiakastukitiimi auttaa yrityksiä siirtymisessä aktivoiduksi työpaikaksi.  Uudet työkalut optimoidaan räätälöidyn suunnitelman mukaisesti, jotta varmistetaan, että toimistoosi saadaan aikaan ympäristö ja kulttuuri, joita tarvitaan tuottoisan hyvinvoinnin asettamiseen etusijalle.

Image: 
Life Fitness Treadmill Desk
Body: 

INMOVEMENT™-JUOKSUMATTOPÖYTÄ

InMovement™-juoksumattopöydän avulla voit asettaa terveytesi etusijalle uhraamatta työtäsi. Käveleminen pitää aivot aktiivisina, ja sen ja lisääntyneen tuottavuuden ja parantuneen mielialan katsotaan olevan yhteydessä toisiinsa. Lisäksi sinun ei tarvitse tuntea itseäsi tuoliin naulituksi koko päivää.

Image: 
Life Fitness Elevate Series
Body: 

ELEVATE DESKTOP™ -SARJA

Elevate DeskTop™ -sarja antaa sinulle vapauden seisoa, kun työskentelet. Se muuttaa nykyisen työpisteesi istumasta seisomaan -työpisteeksi. Saatavilla on neljä erilaista vaihtoehtoa, joten jokaiselle löytyy toimiva ratkaisu seisten työskentelyyn.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?