MYRIDE VX

Valitse, toista ja säädä videota isolla näytöllä ryhmäajoissa tai henkilökohtaisella näytöllä yksilöllisiä kokemuksia varten.

Ohjaajat voivat käyttää sovelluksia oikeissa harjoituksissa, ja harjoittelukeskukset voivat käyttää niitä verkon virtuaaliharjoitusten tai on-demand-perustaisten harjoitusten suunnittelussa.

MyRide Group

MYRIDE GROUP

Virtuaaliympäristössä kaikki on mahdollista.

Ohjaajat voivat käyttää sovelluksia oikeissa harjoituksissa, ja harjoittelukeskukset voivat käyttää niitä verkon virtuaaliharjoitusten suunnittelussa tai on-demand-perustaisten harjoitusten toistossa. Ihmisten houkuttelu paikalle ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

 

 

 

MyRide Personal

MYRIDE PERSONAL

Innosta ja tue kaikkia kuntokeskuksen jäseniä.

Innosta ja tue kaikkia jäseniä aloittelijoista edistyneisiin kaikkien aikojen palkituimmalla sisäkuntopyörällä, joka on varustettu Myride VX:n oppaalla ja mittausvälineillä, joiden avulla he yltävät tavoitteisiinsa.

 

 

 

 

SAATAVILLA OLEVAT MYRIDE-SOVELLUKSET

MYRIDE+ LIVE

Käyttötarkoitus: Ryhmä

Maailman ensimmäinen sovellus, joka auttaa kehittämään oikeita sisäpyöräilytunteja etenevän videon avulla. ICG:n uraauurtavat simulaatio-, vuorovaikutteisuus- ja etäosallistumisopetustavat kehittävät käyttäjän kuntoilutuloksia ja auttavat viihtymään.

MyRide Live
ICG MyRide Studio

MYRIDE STUDIO COACH

Käyttötarkoitus: ryhmässä ja yksilöllisesti

Mukaansatempaavat näyttövalmennusharjoitukset, jotka tuovat tuloksia. Maailmanluokan ohjauksen ja innostavan musiikin tahdissa tapahtuva harjoittelu auttaa kuntoilijoita kehittämään kuntoaan ja tulemaan nopeammiksi ja vahvemmiksi. Kolme erilaista ohjelmamuotoa vetoavat kaiken tyyppisiin kuntoilijoihin.

MyRide Studio
ICG MyRide Tour Coach

MYRIDE TOUR COACH

Käyttötarkoitus: ryhmässä ja yksilöllisesti

Ympäri maailmaa kuvattua, maastoon keskittyvää, kuva-aineisto yhdistettynä musiikkiin ja taustavalmennukseen, takaa hauskat mutta samalla tehokkaat harjoitukset. Nopeuden vaikutus maisemien kulkuun on mahtavaa ja koukuttavaa.

MyRide Tour Coach
MyRide World View

MYRIDE WORLD VIEW

Käyttötarkoitus: henkilökohtainen

Asiakkaasi ovat innoissaan harjoitustunneistasi, mutta joskus he haluavat vain ajaa vapaasti ilman valmennusta, musiikkia ja mitä tahansa muuta häiritsevää tekijää, joka veisi huomion ympäröiviltä kauniilta näkymiltä. Kun jäsenesi eivät pääse tien päälle, he voivat käyttää World View -sovellusta.

MyRide World View
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?