Digitaalinen palvelu LFconnect Protectin avulla

LFconnect Protect on ainutlaatuinen palvelu, jonka avulla laitteesi ovat yhteydessä Life Fitnessin koulutettuihin digitaalisen palvelun ammattilaisiin.

Seuraamme liitettyjen kestävyysharjoittelulaitteiden toimintaa ja otamme sinuun yhteyden ongelmatilanteissa, jotta voit keskittyä liiketoimintasi muihin alueisiin.

Life Fitness connect Web Assets Protect Tech

MAKSIMOI INVESTOINTISI

Tuomme sinulle ratkaisuja, emme ongelmia. LFconnect Protect on ennakoiva palvelu, jonka avulla säästät aikaa ja rahaa, sillä se maksimoi laitteen arvon ja vähentää joutoaikaa.

Analysoimme kestävyysharjoittelulaitteesta saatua reaaliaikaista dataa. Jos löydämme jotain epätavallista, ilmoitamme siitä sinulle. Voimme jopa lähettää kentällä työskentelevän valtuutetun huoltoteknikon hoitamaan mahdollisia laiteongelmia, joskus jopa ennen kuin tiedät niitä olevan.

LFconnect Protect Console
VIRHEKOODIT OVAT VAIN DATAPISTEITÄ. MÄÄRITÄMME, MITEN NE KORJATAAN.

Edustajamme seuraavat laitetta varmistaakseen, että toimii virheettömästi. Jos havaitsemme kriittisen virheen, kirjaudumme laitteelle, tutkimme virheet ja määritämme niiden syyn.

Meillä on pääsy tietokonelaitteistojen, ohjelmistojen ja verkon ongelmiin, joten huoltotiimimme voi katsella kehitystietoja ja analysoida, miten ne saattavat vaikuttaa suorituskykyyn.

Jos havaitsemme ongelman, soitamme sinulle heti. Tarvittaessa kentällä työskentelevä teknikko lähetetään kuntoilukeskukseesi ongelman korjaamiseksi 24–48 tunnin sisällä.

Tämä on muuttanut asiakaspalvelumme puhelintuen perusteellisesti, sillä korjausaika on lyhentynyt ja ensimmäisellä kerralla paikan päällä onnistumisten määrä on lisääntynyt.

LF Protect Servicing
TAUSTATUKENA ON KUNTOILUTEOLLISUUDEN KOKENEIN KENTÄLLÄ TOIMIVA HUOLTOTIIMI.

Omistautuneessa kentällä toimivassa huolto-organisaatiossamme on 55 Life Fitness -teknikkoa ja 280 itsenäistä valtuutettua Life Fitness -huoltourakoitsijaa*, jotka ovat kaikki sitoutuneet antamaan mahdollisimman positiivisen asiakaskokemuksen.

Tiimillä on osat ja tiedot, joita tarvitaan laitteen korjaamiseen ensimmäisellä kerralla ja sen jälkeen.

*Omistautuneet Life Fitness -teknikot ja valtuutetut itsenäiset huoltourakoitsijat Yhdysvalloissa

Life Fitness LFconnect - Deploy Service

LFCONNECT PROTECT JA ILLINOIS VALLEY YMCA

Illinois Valley YMCA:ssa ymmärrettiin yhteyden tärkeys, kun sen suureen keskukseen lisättiin useita Elevation Series -kestävyysharjoittelulaitteita.

LFconnect Protect ilmoitti Life Fitness -asiantuntijoille, että kestävyysharjoittelutuotteessa oli sähköhäiriö. Life Fitness lähetti teknikon, joka korjasi ongelman ennen kuin YMCA edes tiesi ongelmasta.

"Tieto siitä, että Life Fitness hoitaa asian, kun laitteeseen tulee vika, antaa minulle mielenrauhaa."
 

– Mike Wallaert, toimitusjohtaja, Illinois Valley YMCA

LFconnect Web Assets Discusson

LIFE FITNESS TUKEE LIIKETOIMINTAASI

OTA YHTEYS LFCONNECT PROTECT -TIIMIIN:

CUSTOMERSUPPORT@LIFEFITNESS.COM

800.351.3737 VALINTA 3

LFconnect Protect -palvelu on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Ota yhteys Life Fitness -myyntiedustajaan saadaksesi omaa aluettasi koskevia lisätietoja.

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?