Icon: 

Title: 
SPORTSGYM SCANDINAVIA

Body: 

Östersund, Ruotsi
Menestystarinoita

Title: 
16,000

Body: 

JÄSENTÄ

Title: 
22 KUNTOKESKUSTA

Body: 

12 KAUPUNKIA

Title: 
21 000 NELIÖMETRIÄ

Body: 

KUNTOKESKUS RUOTSIN ÖSTERSUNDISSA

Image: 

Title: 
SPORTSGYM SCANDINAVIA TIETÄÄ, MITEN HOUKUTELLA IHMISIÄ

Body: 

Tämä fitness-ketju tietää, että pienten ryhmien tiukat harjoitusohjelmat on hyvä tapa houkutella ihmisiä kuntosalille ja pitää heidät motivoituneina harjoittelemaan.

Sportsgym Scandinavia, jolla on 16 000 jäsentä 22 kuntokeskuksessa 12 eri kaupungissa, on huomannut, että pienten ryhmien tiukat harjoitusohjelmat on loistava tapa houkutella ihmisiä kuntosalille ja pitää heidät motivoituneina.

Sportsgymin suurin kuntokeskus avattiin Ruotsin Östersundissa loppuvuodesta 2016. Uutuuttaan kiiltelevässä 2 100 neliömetrin kuntokeskuksessa on laaja valikoima kestävyysharjoittelulaitteistoja, esimerkiksi juoksumattoja, crosstrainereita ja kuntopyöriä. Mutta Sportsgym keskittyy ennen kaikkea positiivista energiaa ja yhteenkuuluvuutta luoviin ryhmäharjoittelutiloihin, joihin on asennettu monipuoliset Hammer Strength HD Athletic -kehikot ja laaja Life Fitness SYNRGY360 -järjestelmä.

Body: 

”Päätimme hankkia Hammer Strength HD Athletic -kehikot, koska ne ovat monipuolisia ja tarjoavat mahdollisuuden täydelliseen harjoitukseen.

 

– Tobias Carlsson, KUNTOKESKUKSEN PÄÄLLIKKÖ

Image: 

Title: 
ENERGIAKESKITTYMÄ

Body: 

Sportsgymin ryhmäharjoittelutilat ovat vilkkaassa käytössä, ja niistä on tullut koko Östersundin energiakeskittymiä.

SYNRGY360-tilassa on seitsemän pienryhmän harjoitustuntia viikossa, ja kuntokeskus tarjoaa kuusi HD Athletic -tuntia joka viikko. Ryhmäharjoitustunnit on täyteen varattu.

”SYNRGY360 sopii kaikille aloittelijoista ja ammattiurheilijoihin”, sanoo Jesper Jacobsson, SYNRGY360-ohjaaja. ”Tämä on upea ratkaisu. Nykypäivänä meillä ei ole paljon aikaa kuntoilla tai harjoitella. Tässä voidaan yhdistää monia eri harjoituksia lyhyen ajan sisään. Asiakkaani lähtevät aina hymy huulillaan. Ja he aina haluavat tulla takaisin seuraavalla viikolla.”

Body: 

”Asiakkaani lähtevät aina hymy huulillaan. Ja he aina haluavat tulla takaisin seuraavalla viikolla.

 

– Jesper Jacobsson, SYNRGY360-OHJAAJA

Image: 
HD Athletic at Sportsgym

Title: 
VAIHTOEHTOJA TREENAAJILLE

Body: 

Kahden erilaisen ryhmäharjoitustilan yhdistelmä tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja harjoittelijoille riippumatta heidän taidoistaan tai kuntotasostaan. Tämä rohkaisee osallistumaan ja nostaa koko Sportsgymin energiatasoa.

”Life Fitness ajattelee kuntokeskusten erottuvuutta enemmän kuin kukaan muu”, sanoo Fredrik Schultz, Life Fitnessin myyntiedustaja. ”Uskon, että treenaajat pitävät Hammer Strength -kehikosta, koska SGT-tunnit ovat nyt kovassa nosteessa. Tämä harjoittaa sekä kestävyyttä että voimaa, ja näiden yhdistelmä on parasta mahdollista treeniä.”

 

 

 

Image: 
Hammer Strength HD Athletic Half Rack Urethane Bumpers
Image: 
Life Fitness Synrgy 360 Performance
Image: 
Hammer Strength HD Elite Group Training
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?