SPORTSGYM SCANDINAVIA

Östersund, Ruotsi
Menestystarinoita

16,000

JÄSENTÄ

22 KUNTOKESKUSTA

12 KAUPUNKIA

21 000 NELIÖMETRIÄ

KUNTOKESKUS RUOTSIN ÖSTERSUNDISSA

SPORTSGYM SCANDINAVIA TIETÄÄ, MITEN HOUKUTELLA IHMISIÄ

Tämä fitness-ketju tietää, että pienten ryhmien tiukat harjoitusohjelmat on hyvä tapa houkutella ihmisiä kuntosalille ja pitää heidät motivoituneina harjoittelemaan.

Sportsgym Scandinavia, jolla on 16 000 jäsentä 22 kuntokeskuksessa 12 eri kaupungissa, on huomannut, että pienten ryhmien tiukat harjoitusohjelmat on loistava tapa houkutella ihmisiä kuntosalille ja pitää heidät motivoituneina.

Sportsgymin suurin kuntokeskus avattiin Ruotsin Östersundissa loppuvuodesta 2016. Uutuuttaan kiiltelevässä 2 100 neliömetrin kuntokeskuksessa on laaja valikoima kestävyysharjoittelulaitteistoja, esimerkiksi juoksumattoja, crosstrainereita ja kuntopyöriä. Mutta Sportsgym keskittyy ennen kaikkea positiivista energiaa ja yhteenkuuluvuutta luoviin ryhmäharjoittelutiloihin, joihin on asennettu monipuoliset Hammer Strength HD Athletic -kehikot ja laaja Life Fitness SYNRGY360 -järjestelmä.

”Päätimme hankkia Hammer Strength HD Athletic -kehikot, koska ne ovat monipuolisia ja tarjoavat mahdollisuuden täydelliseen harjoitukseen.

 

– Tobias Carlsson, KUNTOKESKUKSEN PÄÄLLIKKÖ

ENERGIAKESKITTYMÄ

Sportsgymin ryhmäharjoittelutilat ovat vilkkaassa käytössä, ja niistä on tullut koko Östersundin energiakeskittymiä.

SYNRGY360-tilassa on seitsemän pienryhmän harjoitustuntia viikossa, ja kuntokeskus tarjoaa kuusi HD Athletic -tuntia joka viikko. Ryhmäharjoitustunnit on täyteen varattu.

”SYNRGY360 sopii kaikille aloittelijoista ja ammattiurheilijoihin”, sanoo Jesper Jacobsson, SYNRGY360-ohjaaja. ”Tämä on upea ratkaisu. Nykypäivänä meillä ei ole paljon aikaa kuntoilla tai harjoitella. Tässä voidaan yhdistää monia eri harjoituksia lyhyen ajan sisään. Asiakkaani lähtevät aina hymy huulillaan. Ja he aina haluavat tulla takaisin seuraavalla viikolla.”

”Asiakkaani lähtevät aina hymy huulillaan. Ja he aina haluavat tulla takaisin seuraavalla viikolla.

 

– Jesper Jacobsson, SYNRGY360-OHJAAJA

HD Athletic at Sportsgym

VAIHTOEHTOJA TREENAAJILLE

Kahden erilaisen ryhmäharjoitustilan yhdistelmä tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja harjoittelijoille riippumatta heidän taidoistaan tai kuntotasostaan. Tämä rohkaisee osallistumaan ja nostaa koko Sportsgymin energiatasoa.

”Life Fitness ajattelee kuntokeskusten erottuvuutta enemmän kuin kukaan muu”, sanoo Fredrik Schultz, Life Fitnessin myyntiedustaja. ”Uskon, että treenaajat pitävät Hammer Strength -kehikosta, koska SGT-tunnit ovat nyt kovassa nosteessa. Tämä harjoittaa sekä kestävyyttä että voimaa, ja näiden yhdistelmä on parasta mahdollista treeniä.”

 

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?