Icon: 
Galter Life Center Logo

Title: 
GALTER LIFECENTER

Body: 

Chicago, Illinois, Yhdysvallat

Menestystarinoita

Title: 
5,500

Body: 

KAIKENIKÄISET JÄSENET

Title: 
69,000

Body: 

NELIÖMETRIÄ

Title: 
1,000

Body: 

NELIÖMETRIÄ VAPAATA TILAA

Image: 
Life Fitness Optima Series Strength Equipment

Title: 
GALTER LIFECENTER EI OLE TAVALLINEN KUNTOILUKESKUS

Body: 

Se tarjoaa kuntoilupaikan Chicagon pohjoisosan monipuoliselle väestölle. Se on myös Illinoisin ensimmäinen lääketieteellinen kuntoilukeskus, joka toimii kuntoutuskeskuksena Swedish Covenant Hospitalin vieressä, ja siellä on energinen ja aktiivinen ikäihmisten yhteisö.

Galter LifeCenter edellyttää kuntoiluvaihtoehtoja kaiken tyyppisille käyttäjille, ja monipuolinen SYNRGY360-yksikkö on täydellinen ratkaisu. Sen paikka on keskuksen keskellä, ja sen ympärillä on käytössä olevia kestävyysharjoittelulaitteita.

"Halusimme toisen kuntoutustyyppisen harjoittelualueen," sanoo Francie Habash, Galterin ohjelmajohtaja. "Haluamme ihmisten tekevän harjoittelusta hauskaa ja leikkisää, ja yritimme tehdä siitä mahdollisimman toiminnallista. SYNRGY oli kokonsa ja ominaisuuksiensa johdosta paras valinta."

Body: 

"Haluamme tehdä harjoittelusta hauskaa, antaa ihmisten leikkiä ja yritimme tehdä siitä mahdollisimman toiminnallista. SYNRGY360 oli ominaisuuksiensa johdosta paras valinta."
 

– Francie Habash, GALTER LIFECENTER

Image: 
gym-group-synergy

Title: 
KUKA KÄYTTÄÄ SYNRGY360-YKSIKKÖÄ?

Body: 

SYNRGY360-järjestelmä on aina käytössä. Monia viikoittaisia, tuloja tuottavia ryhmäharjoittelutunteja on suunniteltu kaikkia kuntotasoja varten. Intensiivinen intervalliharjoittelu on haasteellinen edistyneille kuntoilijoille, vähemmän intensiiviset kiertoharjoittelut ovat johdatus ryhmäharjoitteluun ja painonhallintatunnit sopivat kaikenlaisille kuntoilijoille. Tarjolla on jopa kuivaharjoittelua, joka on tarkoitettu uimareille ja triathlonisteille.

Yksiköstä on tullut myös osa jäsenten jokapäiväisiä harjoittelurutiineja. Yksittäiset kuntoilijat käyttävät trampoliinia, TRX-hihnoja ja muita SYNRGY360-järjestelmän ominaisuuksia.

"Sitä käyttävät monet eri tasoiset ja (ikäiset) henkilöt," Habash selittää. "Valmentajat käyttävät sitä paljon. Voit tehdä sillä aineenvaihduntaharjoittelua, voimaharjoittelua, venytys- ja tasapainoharjoittelua sekä harjoittelua arkea varten. Sillä voidaan tehdä näitä kaikkia, mikä tekee siitä erinomaisen."

Image: 
Galter Trainer

Title: 
DYNAAMISEN KUNTOILUKESKUKSEN EDISTÄMINEN

Body: 

SYNRGY360-yksiköstä on tullut olennainen osa Galter LifeCenteria. Se on kuntoiluratkaisu, joka toimii laitoksen keskipisteenä ja auttaa luomaan kiinnostusta Galterin Infinity Pass -jäsenyyteen, joka antaa rajoittamattoman pääsyn tunneille. Added Habash: "Se näyttää coolilta. Se näyttää hauskalta. Ihmiset (näkevät sen ja sanovat) ’vau, mikä tämä on’? Se tekee kuntoilusta hauskaa, koska vuorossa on aina jotain erilaista."

Image: 
Life Fitness Synrgy 360 Performance
Image: 
Life Fitness Optima Series
Image: 
Life Fitness Elevation Series
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?