ANYTIME FITNESS

Downers Grove, Illinois, Yhdysvallat

Täydellinen Life Fitness -valikoima


anytimefitness.com

Yli 4 000

JÄSENTÄ

3

TOIMIPAIKKAA

NOLLASTA 4 000

JÄSENEEN ALLE NELJÄSSÄ VUODESSA

Moe Musleh Photo

TYÖPAIKKOJEN VAIHTAMINEN EI OLE KOSKAAN HELPPOA

Kun Muslehin veljekset päättivät siirtyä menestyksekkäästä sekatavarakaupasta kuntosalin omistajiksi, he halusivat tehdä prosessista mahdollisimman yksinkertaisen. Life Fitness teki siirtymisestä helppoa.

Kaksikko avasi marraskuussa vuonna 2011 ensimmäisen Anytime Fitness -liikepaikan Winfieldiin Indianassa. Life Fitnessin avulla he perustivat vuonna 2012 toisen Anytime Fitness -liikepaikan Dyeriin Indianassa. Nyt he omistavat kolme Anytime Fitness -toimipaikkaa, joilla on yhteensä yli 4 000 jäsentä.

"Life Fitness auttaa sinua tekemään sijoittelut, määrittämään tarvittavat laitteet sekä välttämään turhia laitteita. Se on oikeastaan kuin äänetön yhtiömies."

– Moe Musleh

"Haluamme varmistaa, että luomme hyvän kokemuksen, aivan kuten Life Fitness antaa meille hyvän kokemuksen."

– Moe Musleh, ANYTIME FITNESS

PARASTA LAATUA

Kolme Anytime Fitness -kuntosalia on varustettu lähes kokonaan Life Fitness- ja Hammer Strength -laitteilla. Jäsenet harjoittelevat uusimilla Elevation -sarjan kestävyysharjoittelulaitteilla HD Elite -telineillä ja Insignia -sarjan voimaharjoittelulaitteilla. Personal trainerit tarjoavat ryhmäharjoituksia SYNRGY360 -laitteilla ja Lifecycle GX -pyörillä. 

Life Fitness Flexstrider in Anytime Fitness

ENEMMÄN KUIN LAITTEET

Kyse ei ole pelkästään laitteista. Muslehin veljekset tietävät, miten jäsenet otetaan huomioon. He osallistavat jäseniä julkaisemalla Facebook-ilmoituksia päivittäisistä harjoituksista ja tarjoavat ilmaiseksi tuoreita hedelmiä ja proteiinijuomia tiettyinä viikonpäivinä. Kolmen Anytime Fitness -toimipaikan henkilökunta kannustaa, haastaa ja motivoi kuntoilijoita.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?