Yhdysvaltain kansallinen voima- ja kuntoharjoitteluyhdistys (NSCA)

Colorado Springs, Colorado

NSCA:N OPASTUSTA JA ASIANTUNTEMUSTA

Yli 45 000 jäsentä luottaa Yhdysvaltain kansallisen voima- ja kuntoharjoitteluyhdistyksen (NSCA) ohjeisiin ja asiantuntemukseen kuntoilualan ammattilaisten – esimerkiksi voimaharjoitteluvalmentajien, personal trainereiden, terveydenhoidon asiantuntijoiden ja opiskelijoiden – neuvonnassa.

Scott Caulfield Life Fitness

Scott Caulfield

Voima- ja kuntoharjoittelun päävalmentaja, NSCA

”Valitsimme Hammer Strengthin, koska sen on tunnettu alan innovoinnin johtajana, ja se on sitoutunut tarjoamaan korkeinta mahdollista laatua sekä alan parhaiten suunniteltuja laitteita voima- ja kuntoharjoittelun ammattilaisille.”

 

– Scott Caulfield

NSCA Life Fitness Renovation

NSCA valitsi parhaan kumppanin kuntokeskuksensa uudistamiseen

Kun tämä luotettu asiantuntijaorganisaatio päätti kesällä 2016 uudistaa yli 550-neliöisen harjoittelutilansa Colorado Springsissä, NSCA valitsi Hammer Strengthin.

Useiden (NSCA-logoilla varustettujen) HD Elite -telineiden ja Hammer Strength -levypainolaitteiden sekä muutaman Life Fitness -kestävyysharjoittelulaitteen asentaminen teki kuntokeskuksesta yhden alan parhaista.

”NSCA:ssa sen jäsenillä, erilaisilla urheilun ammattilaisilla, on paljon sananvaltaa”, kertoo Scott Caulfield, NSCA:n voima- ja kuntoharjoittelun päävalmentaja. ”Hammer Strengthin välineistö sopi kaikille jäsenillemme, ei vain tietyn lajin ammattilaisille.”

Hammer Strength HD Elite Racks at NSCA

KUNTOKESKUKSEN YLEISKATSAUS

Harjoittelutilaa käyttää vaikuttava ja mielenkiintoinen joukko treenaajia. Siellä harjoittelevat esimerkiksi vierailevien yliopistojen joukkueet, peruskoulujen ja lukioiden joukkueet sekä olympiaurheilijat.  Sitä käyttävät myös yhteiskunnassa tärkeät ryhmät, kuten SWAT-tiimit, FBI, poliisit ja palomiehet. Caulfield mainitsee, että NSCA:n kuntokeskuksessa on treenannut myös kuuluisia vieraita, kuten kantrilaulaja Brad Paisley, painija John Cena ja bändi nimeltä Fall Out Boy.

”Valitsimme Hammer Strengthin, koska sillä oli maine alan innovoinnin johtajana, ja se on sitoutunut tarjoamaan korkeinta mahdollista laatua sekä alan parhaiten suunniteltuja laitteita voima- ja kuntoharjoittelun ammattilaisille”, sanoo Caulfield. ”Hammer Strength -tiimillä myös asiakaspalvelu ja luotettavuus on täysin omaa luokkaansa. Life Fitnessin ja Hammer Strengthin tiimi on tukenut NSCA:ta monilla eri tasoilla. He jakavat sitoutumisemme koulutukseen Hammer Strength -klinikoillaan ja ovat olleet jäseniemme rinnalla monin eri tavoin.”

Laitteet
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?