Icon: 

Title: 
Louisianan osavaltion yliopisto

Body: 

Treenaajien painonnostohuone 

Baton Rouge, Louisiana

Kaikki valokuvat: Chris Parent / LSU Athletics

Image: 
LSU Hammer Strength

Title: 
LSU RAKENTAA TULEVAISUUTTA VARTEN

Body: 

Louisianan osavaltion yliopiston amerikkalaisen jalkapallon joukkueella on legendaarinen historia, joka sisältää lähes 800 voittoa ja kolme kansallista mestaruutta. Yksi tärkeä tekijä Bayou Bengalsin menestyksen taustalla on joukkueen voima- ja kuntoharjoitteluvalmentaja Tommy Moffitt. Tämä voimaharjoittelun guru on ollut yliopistossa vuodesta 2000 ja saavuttanut joukkueen kanssa kaksi kansallista mestaruutta, 2003 ja 2007.

Nyt yksi maan parhaimmista voimaharjoitteluvalmentajista isännöi yhtä parhaista NCAA:n ykkösdivisioonan urheilijoiden kuntokeskuksista.

Image: 
Life Fitness equipment at LSU

Title: 
KUNTOKESKUKSEN YLEISKATSAUS

Body: 

Kesällä 2016 LSU otti käyttöön uutuuttaan kiiltelevän yli 1 400 neliömetrin painonnostotilan, joka oli huomattava parannus jo 11 vuotta vanhaan kuntokeskukseen. Projektin suunnittelu ja toteutus kesti kokonaisuudessaan lähes kolme vuotta, mutta tulos on vaikuttava.

Tilassa on riveittäin lujatekoisia Hammer Strength HD Elite -telineitä, jotka on muokattu Moffittin toiveiden mukaan, sekä kymmenittäin Hammer Strength -levypainolaitteita. Huipputason stereojärjestelmä ja lähes 40 televisionäyttöä pitävät treenaajien motivaatiota yllä harjoitusten aikana.

Laitteet
Body: 

”Voimme harjoitella useita eri lajeja ja tänne mahtuu suurempia jalkapallojoukkueita, mikä lisää harjoittelun intesiteettiä.”

 

– Tommy Moffit, voima- ja kuntoharjoittelu valmentaja
Image: 
Hammer Strength HD Elite Group Training
Image: 
Life Fitness Signature Series
Image: 
Life Fitness Integrity Series
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?