Encore Fitness

ENCORE FITNESS

Moskova, Venäjä

Life Fitness at Encore Fitness

laaja laitevalikoima

Laajaan laitevalikoimaan kuuluvat HD Elite-, Hammer Strength Plate Loaded- ja Insignia-sarjan voimaharjoitteluasemat. Lisäksi Encore Fitness valitsi huipputason ryhmäliikuntajärjestelmäksi SYNRGY360XS:n tarjotakseen inspiroivia kuntoilukokemuksia erilaisille kuntoilijoille. Ensiluokkaiset tilat sisältävät myös 25 metrin uimaaltaan ja ylellisen kylpylän sekä täyden palvelun kuntosalin, jonka korkeatasoiset puitteet ilmentävät uusimpia kuntoilutrendejä ja innovaatioita. Jäsenet voivat myös osallistua yli 60 erilaiselle ryhmäliikuntatunnille.

 

 

Life Fitness at Encore Fitness

KUNTOKESKUKSEN YLEISKATSAUS

Tyylikkäät art deco -tyyliset tilat sisältävät kahdeksan teemaltaan vaihtelevaa kuntoilualuetta kahdessa kerroksessa. 3 900 neliömetrin kuntokeskuksessa Life Fitnessin teknisesti edistyneet ratkaisut ovat kuin kotonaan. Kestävyysharjoittelutilassa on Elevation-sarjan laitteet ja Discover SE3 -konsolit.

LAITTEET

"Me hoidamme kaiken ja otamme huomioon kaiken – suunnittelusta rakentamiseen ja tilojen varusteluun parhailla laitteilla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme se laatutaso, johon he ovat tottuneet, mutta myös jotakin uutta josta he varmasti pitävät."

 

– Irina Kutina, ENCORE FITNESSIN PERUSTAJA JA TOIMITUSJOHTAJA

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?