Icon: 
Indoor Cycling Group
Body: 

Pyrkiminen parhaaseen tulokseen sisäpyöräilyssä

teamicg.com 

Image: 

Title: 
Indoor Cycling Group (ICG)

Body: 

Team ICG on maailmanlaajuisesti motivoinut, mentoroinut ja mitannut positiivinen muutoksen kuntoilu- ja urheiluyhteisön elämissä ja kuntopyörissä. 

Pyrkiminen parhaaseen mahdolliseen tulokseen sisäpyöräilyssä on tehnyt ICG:stä maailman suurimman yhtiön, joka erikoistuu sisäpyöräilylaitteiden suunnitteluun, valmistukseen ja ohjelmointiin. 

 

 

 

 

 

Image: 
Life Fitness ICG Indoor Cycling Bikes all in a row.

Title: 
Pyöräilykokemuksen parantaminen

Body: 

Life Fitness esittelee huippuluokan sisäkuntopyörät ICG:ltä®: IC4, IC5, IC6 ja palkittu IC7. Näissä välineissä yhdistyy ainutlaatuinen muotoilu ja edistynyt teknologinen kokemus. Sisäpyöräilykokemus on vertaansa vailla, kun Coach By Color® -intensiteettiopastus, WattRate®-tehomittari ja liitettävyys ulkoisiin laitteisiin kannustavat ja aktivoivat harjoitteluun.

Lue lisää käänteentekevistä ICG:n pyöristä

Image: 
Team ICG Bikes are award winning

Title: 
Palkinnot ja tunnustukset

Body: 

ICG:n suoritus perustuu keskittymiseen, päättäväisyyteen ja intohimoon, jotka ovat yhtiön kokoavia voimia. Viimeisten 20 vuoden aikana ICG on hyötynyt kulttuurista, joka jatkuvasti kokeilee rajojaan ja luo parempia pyöräilykokemuksia vuosi toisensa jälkeen.

 

 

 

Image: 
Life Fitness Cycles Powered by ICG

Title: 
Yhteisö

Body: 

Emme vaikuta isona vaan pienenä joukkona. Uskomme parempaan. Ponnistelemme yhdessä. Edistymme yhdessä. Olemme ryhmätoverisi ja ryhmänjohtajasi. ICG muodostuu johtajista, henkilöstöstä, pääohjaajista ja faneista. Team ICG® näkyy vaatteissamme ja asenteissamme: se on brändimme, tarkoituksemme ja yhteisömme.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?