Icon: 
SCIFIT Brand logo
Body: 

VALMISTAMME LAITTEITA, JOTKA KEHITTÄVÄT IHMISIÄ

www.scifit.com

Image: 

Title: 
SCIFITIN TARINA

Body: 

Kun SCIFIT perustettiin vuonna 1987, monet yritykset valmistivat kuntoiluvälineitä ihmisille, jotka jo olivat hyvässä kunnossa. SCIFIT kysyi: "Entä kaikki muut?" Entä loukkaantuneet, halvaantuneet tai sairaat ihmiset, yrityksessä mietittiin ja päätettiin aloittaa kehitystyö laitteille jotka huomioisivat erityistarpeet kuten matalan voimatason, heikon kestävyyden tai rajallisen liikkuvuuden. Päätettiin auttaa rohkealla uudella tavalla.

Monet ihmiset kuuluvat perinteisen kuntoilumuotin ulkopuolelle. Niinpä SCIFIT raivasi tien uudenlaisille kuntoilutuotteille ja -ohjelmille. Sen tuotteita suosivat fysioterapeutit, sydänkuntoutusasiantuntijat, senioritoimintakoordinaattorit, sairaaloiden hyvinvointijohtajat, liikunnanopettajat ja adaptiivisen harjoittelun ohjaajat. Nämä ammattilaiset auttoivat kehittämään ja muokkaamaan SCIFIT-tuotteita edistykselliseksi erikoislaitteiksi joita tänä päivänä myydään maailmanlaajuisesti. Nyt, lähes 30 vuotta ja miljoonia SCIFIT-käyttäjiä myöhemmin, heillä on edelleen sama halu auttaa ihmisiä liikkumaan ja pysymään liikkeellä.

Title: 
ERO

Body: 

Helppokäyttöisyys on olennaista. SCIFIT-laitteilla kaiken ikäisten ja kuntoisten ihmisten on helppoa alkaa liikkumaan, pysyä motivoituneina ja nähdä tuloksia.

Title: 
MISSIO

Body: 

Ihmisten auttaminen. SCIFITillä on kunnia voida tarjota välineitä, joilla ihmiset voivat parantaa elämänlaatuaan.

Title: 
KUMPPANUUS

Body: 

SCIFIT auttaa kuntokeskuksia löytämään oikeat laitteet erityisiin tarpeisiinsa ja ihmisille, jotka niitä käyttävät.

Image: 
Life Fitness SCIFIT Treadmills

Title: 
SUUNNITELTU EDISTYSTÄ VARTEN

Body: 

SCIFIT luo laitteita, jotka kehittävät ihmisiä. Olipa kyseessä henkilö, joka on toipumassa sydänkohtauksesta, kuntoutumassa polvivammasta tai harjoittelee ensimmäistä kertaa – SCIFIT-tuotteet auttavat ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan elämänlaatuaan.

Vartalo: 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?