Body: 

Life Fitnessin avoimet työpaikat

Image: 

Title: 
TYÖPAIKAT

Body: 

Kuntoiluvälineistömme tavoin LifeFitnessin urakehitys antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää koko potentiaalisi. Työ Life Fitnessillä ei ole tavallista toimistotyötä yhdeksästä viiteen.

Emme kanna salkkuja työpaikalle. Me kannamme urheilukasseja. Me työskentelemme ahkerasti ja pidämme samalla hauskaa. Työpäivän päätteeksi voimme olla tyytyväisiä siitä, että olemme auttaneet miljoonia ihmisiä elämään entistä aktiivisemmin ja monipuolisemmin.

Emme etsi palvelukseemme vain työvoimaa. Me etsimme ihmisiä, jotka haluavat osallistua, kasvaa, ajatella, luoda ja johtaa. Me etsimme visionäärejä, pioneereja, toteuttajia ja johtajia. Jos olet kiinnostunut liittymään tiimiimme, vieraile Brunswickin urasivustolla, josta löydät Life Fitness -liiketoimintayksikön avoimet työpaikat.

Image: 
Brunswick All Companies

Title: 
TIETOA BRUNSWICKISTÄ

Body: 

Brunswick on markkinajohtaja merenkäynti-, kuntoilu- ja biljardivälineteollisuudessa. Olemme sitoutuneet kehittämään ydinliiketoimintaamme, ja sen seurauksena olemme suunnitelleet, valmistaneet ja markkinoineet luokkansa johtavia vapaa-ajan tuotteita vuosikymmenten kokemuksella.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?